fidia.hr | pocetna

Kako funkcionira nas secondhand shop

U našoj trgovini možete pronaći veliki izbor rabljenih uređaja i igara za playstation po vrlo povoljnim cijenama, takođe i vi nama možete ponuditi vaše igre na prodaju ili u zamjenu za neki naš naslov. U obzir dolaze samo originalne igre, kopije nas ne interesiraju.

Igra koju nam ponudite na prodaju ili u zamjenu mora biti očuvana i u svojoj originalnoj kutiji. Ove stranice se svakodnevno nadopunjavaju sa novo pristiglim naslovima i ako danas niste našli nešto što bi vas interesiralo, posjetite nas već sutra i provjerite našu ponudu.

Možete nam pisati na našu e-mail adresu info@fidia.hr i zatražiti da vam potražimo naslov koji vas zanima.
Mi ćemo se potruditi da za vas pronađemo baš taj naslov u što kraćem roku. Možete nas posjetiti u našoj trgovina u Zagrebu, Korčulanska 3a.

1. Kako mogu kupiti igru ?

Možete nas posjetiti u našoj trgovini u Zagrebu, Korčulanska 3a i kupiti igru. Ukoliko niste u mogućnosti doći do nas željenu igru vam možemo poslati poštom, plaćanje je pouzećem.

2. Kako prodati igru?

Ako imate igre koje vam više nisu potrebne a nisu oštećene i imaju svoju kutiju, možete ih ponuditi nama na prodaju. Igru koju želite prodati možete donijeti kod nas u trgovinu ili nas prethodno kontaktirati putem e-maila ili telefona.

3. Kako zamijeniti igru?

Ukoliko vas interesira neki od naših naslova a trenutno ne možete ili ne želite izdvojiti novac za njega, postoji mogućnost da ga dobijete u zamjenu za neki vaš naslov uz nadoplatu od 50,00 kuna.
Igra koju želite dati u zamnjenu mora biti neoštećena i u svojoj originalnoj kutiji. Prilikom zamjene gledamo da naslovi budu podjednako atraktivni.
Takodjer nudimo opciju zamjene vaše rabljene igre za naše nove. Možete nas unaprijed kontaktirati putem e-maila ili telefona i dogovoriti zamjenu.